Miere polifloră

Mierea de polifloră este cea mai populară dintre tipurile de miere. Mierea de polifloră este obținută în urma culesului mai multor specii de plante care înfloresc în aceeași perioadă (rapiță, salcâm, pomi fructiferi și alte tipuri de flori). Vă oferim miere vie, neprocesată termic sau chimic.

Comanda se pleasează telefonic la:
0753105900
.

Gramaj disponibil:
Borcan 950 g, 450 g, 250 g, Recipient plastic 400 g.

* VĂ OFERIM PREȚURI DE PRODUCĂTOR!

Descriere miere polifloră

Mierea de poliflora are o aromă puternică și o culoare care poate varia de la nuanțe brun roșiatice, până la brun închis sau galben, în funcție de tipul de plantă predominant în perioada culesului. Este bogată în vitamine din complexul B și C, în acizi organici având și proprietăți ale diverselor plante medicinale culese.
Efecte asupra organismului
• Este stimulent al apetitului fiind indicată ca și tratament adjuvant în anorexie
• Facilitează procesul digestiv având efect benefic în cazul indigestiei, constipație sau diaree
• Îmbunătațeste funcția cardiacă și hepatică
• Are efect benefic în anemie conținând o cantitate crescută de fier
• Efect energizant fiind remediu pentru oboseala fizică și surmezaj psihic.

Recomandari pentru consum

Consumul 2-3 lingurițe de miere pe zi simplu sau se pot amesteca cu fructe, lapte, cafea sau ceai. Mierea nu se adaugă niciodata în ceaiul sau cafeaua fierbinte.
Pentru o digestie normal se poate amesteca 2 lingurițe cu miere de polifloră cu un pahar de apă caldă, dimineața pe stomacul gol.
Miere de polifloră cu suc de lamâie: Lamâile sunt taiate cubulețe, șe așează într-un borcan peste care se pune miere până depășește lămâile. Se lasă câteva zile, ulterior se obține sucul. Din preparatul care a rezultat se consumă câte o linguriță, de 3 ori pe zi înainte de masă cu 30 de minute.
Mierea de polifloră cu suc de grepfruit: Grepfruit-ul se taie cuburi și se pun într-un borcan. Se pune 2 linguri de miere și se lasă vasul peste noapte acoperit. Dimineața preparatul este gata pentru consumul la micul dejun pentru efectul energizant și vitaminizant.

De stiut…!

Mierea de polifloră tinde să se cristalizeze repede. Acest lucru se datorează faptului că noi nu supra-încălzim mierea pentru a nu iși pierde proprietățile biologice. Pentru decristalizare se poate introduce produsul cu miere într-un recipient cu apă caldă cu atenție pentru ca temperatura apei să nu depășească 40-45 ºC.