Miere de rapiță

Mierea de rapiță este unică prin procesul rapid de cristalizare și culoarea sa carasteristică. Vă oferim miere vie, neprocesată termic sau chimic, de culoare albă cu o cristalizare fină.

Comanda se pleasează telefonic la:
0753105900.

Gramaj disponibil:
Borcan 950 g, 450 g, 250 g, Recipient plastic 400 g.

* VĂ OFERIM PREȚURI DE PRODUCĂTOR!

Descriere miere de rapiță

Mierea de rapiță este o miere monofloră obținută exclusiv prin culesul florii de rapiță. Are o culoare care variază între alb și galben. Aroma acestui tip de miere nu este la fel de dulce ca mierea de salcâm, ceea ce o face mai ușor de consumat. Este bogata în vitamine, minerale, grăsimi și glucoza, ceea ce o face să cristalizeze foarte repede, uneori la 2 săptămâni de la recoltare.

Efecte asupra organismului

• Recomandată în prevenția și tratarea afecțiunilor renale, gastro-intestinale și organelor anexe (ficat, pancreas)
• fiind bogată în enzima Q3 este benefica în cresterea și dezvoltarea oaselor folosită și ca un adjuvant foarte bun în tratamentul osteoporozei
• deoarece mierea de rapiță este foarte bogată în glucoză, stimulează activitatea sistemului nervos central, fiind un stimulent excelent în perioadele de activitate intelectuală intensă sau perioadele de stress psihic.

Recomandari pentru consum

Consumul 2-3 lingurițe de miere pe zi simplu sau se pot amesteca cu fructe, lapte, cafea sau ceai. Mierea nu se adaugă niciodata în ceaiul sau cafeaua fierbinte.

De stiut…!

Datorită conținutului ridicat de glucoză mierea de rapiță cristalizează foarte repede. Acest lucru se datorează faptului ca noi nu supra-încălzim mierea pentru a nu își pierde proprietățile biologice. Pentru decristalizare se poate introduce produsul cu miere într-un recipient cu apă caldă cu atenție pentru ca temperatura apei sa nu depășească 40-45 ºC.