Miere de floarea soarelui
Mierea de floarea soarelui, obținută din culesul câmpurilor de floarea soarelui, este o miere aparte imposibil de confundat. Vă oferim miere vie, neprocesată termic sau chimic.
Comanda se pleasează telefonic la:
0753105900.
Gramaj disponibil:
Borcan 950 g, 450 g, 250 g, Recipient plastic 400 g.
* VĂ OFERIM PREȚURI DE PRODUCĂTOR!
Descriere miere de floarea soarelui
Mierea de floarea soarelui este o miere monofloră obținută prin culesul aproape exclusiv de florea soarelui. Are o culoare care variază între galben mustar și galben închis. Se caracterizează printr-o aromă puternică având un conținut ridicat de glucoză, de aceea acest tip de miere se cristalizează repede până la 100%. Este bogată în vitamina E, P (citrină) fiind și singurul tip de miere care conține Lecitina pură ajutând la activitatea intelectuală.
Efecte asupra organismului
• Are propietăți tonice astfel încât poate fi folosită înainte de cristalizare pentru hidratarea și curățarea tenului făcând pielea moale, fină și hidratată. După cristalizare poate fi folosită ca și exfoliant natural al tenului
• Are efect anti-bacterian putând fi folosit ca și pansament natural al plăgilor cutanate, gastrice și ameliorarea durerilor de gât
• Este considerată ca având efect afrodisiac și energizant fiind indicata in starile anemice, surmenaj, efort fizic si intelectual
• Totodată poate fi folosită ca remediu natural pentru întărirea sistemului imunitar
• Ajută la reglarea tensiunii arteriale
• Excelent stimulent intelectual mulțumită conținutului de lecitină pură fiind indicată a fi consumată de către elevi si studenți.
Recomandari pentru consum
Consumul 2-3 lingurițe de miere pe zi simplu sau se pot amesteca cu fructe, lapte, cafea sau ceai. Mierea nu se adaugă niciodata în ceaiul sau cafeaua fierbinte.
Se poate consuma un pahar de lapte fiert cu 1-2 lingurițe de miere de salcâm baut seara pentru ulcerul gastric.
De stiut…!
Datorită conținutului ridicat de glucoză mierea de floarea soarelui cristalizează repede. Acest lucru se datorează faptului ca noi nu supra-încălzim mierea pentru a nu își pierde proprietățile biologice. Pentru decristalizare se poate introduce produsul cu miere într-un recipient cu apă caldă cu atenție pentru ca temperatura apei sa nu depășească 40-45 ºC.