Plasare comandă

Comanda se plasează prin:

Telefon / Whatsapp: 0753105900
Email: paulgrebenisan@yahoo.com
Formularul de contact: Click pentru comandă formular

Vă rugăm să ne oferiți următoarele informații:
• Denumirea corectă a produselor dorite
• Gramajul produselor dorite
• Cantitatea (numărul de bucăți) dorită
• Adresa de livrare și/sau de facturare
• Date personale: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon, data nașterii
• Alte informații sau mențiuni

Metoda de livrare a produselor se va stabili in functie de tipul de comanda, detaliile asupra livrarii facandu-se ulterior.
Preturile sunt comunicate catre comparator dupa ce acesta solicita oferta.
Confirmarea comenzilor efectuate online se face doar prin e-mail. Nu se confirma telefonic comenzile. Clientul are obligatia sa ne furnizeze o adresa de e-mail valida pentru a putea primi confirmarea comenzii.
Orice comanda efectuata pe www.apicola.ro presupune automat faptul ca beneficiarul comenzii este de acord cu termenii si conditiile expuse aici.

Modalitate de plată

1. Plată ramburs (plată la livrare)

Dacă doriți achitarea produselor în momentul în care vă sunt livrate, atunci trebuie să alegeți plata ramburs la finalizarea comenzii. Curierul va elibera dovada încasării rambursului, dovadă ce ține loc de chitanță fiscală.

2. Transfer bancar

Plata pentru comenzi se efectuează în contul: RO30BTRLRONCRT0240149001

Metode de livrare (curier, de la sediu, posta)

Detaliile asupra livrării se vor oferi telefonic sau prin email. In functie de cantitatea si produsul dorit livrarea se poate efectua:

1. Prin curier
2. Prin posta
3. Ridicare de la sediu

Retur comenzi

1. În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele achiziționate de pe www.stupuldemiere.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul și ambalajul acestuia să fie sigilate.
2. Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la 0754460078 sau prin e-mail la grebenisanpaul@yahoo.com.
3. Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediu.
4. Produsele vor fi expediate către sediul Grebenișan Paul-Dan I.F Comuna Zau de Cîmpie, Județ Mureș, Strada Salcîmilor, Nr. 16A
5. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către furnizor.
6. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.
7. În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora.
8. Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe www.stupuldemiere.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanță.
9. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la grebenisanpaul@yahoo.com sau telefonic la 0753105900.